Deszkás tippek alap trükkök

Jó napot kívánok kedves mindenki ! Ez a blog azoknak nyújt segítséget akik el szeretnének kezdeni deszkázni de nincs a közelükben senki akitől segítséget kérhetnének, tanulhatnának ! Jó deszkázást !

Friss topikok

Címkék

Archívum

Az ollie

2011.07.12. 03:08 gandalfblack

Hello !

Az ollie : Az ollie a legalapvetőbb trükk. A lényeg hogy felugrasz a deszkával együtt . A legtöbb trükk ezen alapszik ennek is van több féle verziója én most csak a simát írom le :

Az első lábaddal beállsz naggyából a deszka közepére a hátsó lábaddal a tail végére úgy hogy kb csak a nagylábujjad legyen rajta. A hátsó lábaddal lepattintod a deszkát( hagyd lepattanni ne csapd le !) és ezzel egyidőben ugyanezzel a lábaddal felugrasz, és húzol az első lábaddal(húzás azt jelenti hogy a cipőd szélét végighúzod a deszka közepétől a noseig, ez azért fontos mert menetből nem megy fel a hátulja rendesen és nem is lehet komolyabb méretekben csinálni mellesleg ez a legnehezebb rész) aztán húzd fel a lábaidat és érkezz rá a tőcsavarokra . Eleinte nehéz lesz de ez nem egy nagy trükk gyorsan bele lehet jönni. Először egyhelyben próbáld és ha megy kb 10/7-8 szor akkor lehet próbálni menetből ami sokkal nehezebb:) és ha már az is nagyon jól megy lehet próbálkozni akadályokkal vagy akár forgatással is de az már elég nehéz dolog.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdodeszkasoknaktippek.blog.hu/api/trackback/id/tr973059297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása