Deszkás tippek alap trükkök

Jó napot kívánok kedves mindenki ! Ez a blog azoknak nyújt segítséget akik el szeretnének kezdeni deszkázni de nincs a közelükben senki akitől segítséget kérhetnének, tanulhatnának ! Jó deszkázást !

Friss topikok

Címkék

Archívum

A Shove-it

2011.07.12. 03:20 gandalfblack

Hello !

A  Shove-it egy elég egyszerű trükk de nehéz ráérezni . A lényeg hogy állsz a deszkán kirugsz egy 180 fokos fordulatot, majd ráugrasz. A rugás egyszerű a sima shoveitnál. A hátsó lábad hátra húzod az elsőt előre, aztán ugrasz magad elé, de nézd hova pörög a deszka és arra félé ugorj . Az ugrásnál arra figyelj hogy magad elé ugorj ha nem nagyon érted akkor rakd magad elé a deszkát kb 20cm távolságra majd ugorj rá a tőcsavarokra. Azt a trükköt sima gyakorlással el lehet érni nem kell hozzá sok tehetség van akinek elsőre megy van aki hónapokik akár évekig ezt gyakorolja .Jó deszkázást !

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdodeszkasoknaktippek.blog.hu/api/trackback/id/tr203059303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása