Deszkás tippek alap trükkök

Jó napot kívánok kedves mindenki ! Ez a blog azoknak nyújt segítséget akik el szeretnének kezdeni deszkázni de nincs a közelükben senki akitől segítséget kérhetnének, tanulhatnának ! Jó deszkázást !

Friss topikok

Címkék

Archívum

Deszka vásárlás

2011.07.12. 02:28 gandalfblack

Sziasztok ! 

Amennyiben még nincs deszkátok itt van néhány tipp :

ha nem vagy biztos benne hogy komolyan fogsz deszkázni akkor vegyél egy decathlonos deszkát vagy valamilyen sportboltit (tescos rémségeket ne vegyetek mert első használatkor 20 felé törik)

ha biztos vagy benne hogy komolyan fogsz deszkázni akkor azt ajánlom hogy vegyél a pepperskateről deszkát (az enyém is onnan van és teljesen jó!) vagy a coreshopból vagy esetleg valami spéci deszkás boltból de ezeknek már elég komoly áruk van (30 40 ezer forint!) de nem szokásuk eltörni hamar és garanciát is kapsz ! Ennyi lenne ! Sziasztok !

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdodeszkasoknaktippek.blog.hu/api/trackback/id/tr773059272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása